Vilka är vi?

Furuboda Assistans – ditt assistansbolag

I det vackra och havsnära området utanför Åhus grundades Föreningen Furuboda. Redan på 1960-talet erbjöds lägerverksamhet för människor med funktionsnedsättning och genom åren har många lockats att tillbringa sommaren vid Furubodas strand. Föreningen har sedan dess vuxit och blivit Folkhögskola.

Med tiden sågs ett stort behov av bra assistans och det fanns många som önskade sig just Furuboda som sin assistansanordnare. I och med föreningens redan långa erfarenhet i branschen startades Furuboda Assistans år 2005, ett assistansbolag som drivs helt utan vinstintresse.  Sedan dess har vi vuxit från området kring Åhus till många nöjda kunder över hela Skåne, Blekinge, Halland och i Växjö-området. Vi har i dagsläget kontor i Kristianstad, Lund och Karlskrona och vi fortsätter att växa. Vårt mål är att i framtiden kunna erbjuda många fler i södra Sverige vår enastående assistans.

Genom vårt nära samarbete med Föreningen Furuboda har vi en bred och unik kompetens och kan erbjuda våra kunder ett mervärde. Furubodas anläggning ligger i ett naturskönt område nära strand och skog och är tillgänglighetscertifierad, vilket betyder att den är lättillgänglig och smidig för våra kunder. Här erbjuds olika aktiviteter och kurser och det finns både simhall och gymnastiksal.

Vi på Furuboda Assistans sätter alltid kunden i centrum. För oss är det viktigt att du som kund får vara delaktig och att du får vara precis den du är!