fbpx
Jobba hos oss
Jobba hos oss

Anställd på Furuboda Assistans

Som anställd på Furuboda Assistans blir du erbjuden utbildningar såväl som subventionerad friskvård. Vi satsar på dig, för att du som personlig assistent ska få den utveckling och utbildning som just du behöver hos din specifika kund. Vi erbjuder en rad olika aktiviteter, projekt, utbildningar och föreläsningar.

På jobbet ska du känna glädje och gemenskap. Att du är en del av något meningsfullt. Det är också viktigt för oss att du, precis som våra kunder, får vara den du är. Som en del av vårt team är du med och arbetar för att förbättra och underlätta våra kunders vardag. Genom att vara tillåtande och inkluderande kan vi tillsammans förbättra den värld vi lever i.

Furuboda Assistans är en privat assistansanordnare i södra Sverige med rötter i den ideella föreningen Furuboda, vilket betyder att vår verksamhet drivs helt utan vinstintresse. Vi har kunder över hela Skåne, Blekinge, Halland samt i Växjö och våra kontor finns i Kristianstad, Lund och Karlskrona. Vårt samarbete med Föreningen Furuboda skapar mervärde för både våra kunder och vår personal. Den tillgänglighetscertifierade anläggningen erbjuder simhall såväl som olika aktiviteter och kurser.