fbpx

Anlita oss

Så här enkelt blir du kund hos oss!

Ett personligt möte
Vi börjar med att boka in ett möte hemma hos dig eller hos oss, där vi kan samtala i lugn och ro. Vi lär känna varandra och du berättar för oss om vad du önskar och förväntar dig av oss som assistansordnare. I detta läget förbinder du dig inte till något och det kostar naturligtvis ingenting.

Vi presenterar vårt avtal
Är du intresserad av vad vi har att erbjuda så träffas vi igen, eller så hörs vi på telefon. Den här gången presenterar vi ett avtal som bestämmer hur vi utformar din assistans.

Ditt beslut
Det är du som fattar beslutet. Om du bestämmer dig för att välja oss på Furuboda Assistans tar vi hand om allt det praktiska och från det datum du anser lämpligt tar vi över ansvaret för din personliga assistans. Så enkelt är det.

Hur fungerar det sen?
Du får en egen assistanssamordnare som tar hand om allt det praktiska, och tillsammans går ni igenom hur du vill att din assistans ska se ut. Vår löneadministratör sköter allt kring löner för dina personliga assistenter medan vår ekonom månadsvis redovisar för dig hur din assistansersättning har fördelats. Du får kontinuerlig information samt ett nyhetsbrev av oss.

Vi erbjuder mervärde
I samarbete med Föreningen Furuboda erbjuder vi bland annat ett gediget utbildningsprogram för dig och dina assistenter och ett flertal olika aktiviteter som du kan delta i. Läs mer om mervärde här.

Kontakta oss om du funderar på att byta assistansbolag eller vill ha stöd och hjälp med att söka personlig assistans. Telefonnumret är 044-781 48 50. Vi finns alltid tillgängliga för dig.

Klicka här för att ringa 044-781 48 50 eller klicka här för att skicka ett meddelande.