fbpx

ATT FÅ VARA

DEN MAN ÄR

 

Jesper Odelberg

Föreläsare och komiker

ProfilHotels Halmstad Plaza 
kl 13.00 den 12/10

En del i Furuboda assistans inspirationsföreläsningar

VARMT VÄLKOMNA

till ett av höstens kanske viktigaste evenemang i Halmstad om funktionsnedsättning, mod och normalitet.

På scen ser du ingen mindre än Jesper Odelberg, som med sin inspirerande föreläsning berättar om de fördomar han mött som rullstolsburen, mod, motivation och en stark drivkraft att nå målen och förverkliga sina drömmar. 

Vi kommer även att få lyssna på Furuboda assistans ambassadörer som berättar om sina liv med funktionsnedsättning! ”Ett annorlunda liv är inte ett sämre liv”.

Gör genast plats i din kalender och låt dig inspireras med oss och ta del av berättelser som kan bli ovärderliga för din egen framtid.

Eventet är – hör och häpna – helt gratis! 🙂

PROGRAM 12/10

13.00 Furuboda assistans hälsar alla välkomna
13.20 Våra ambassadörer
berättar om sina liv med funktionsnedsättning
14.20 Fika och mingel
15.00-16.00 Jesper Odelberg

Säkra din plats

Eventet har ett begränsat antal platser, så säkra din bokning genom att anmäla dig redan nu!

JESPER ODELBERG 

Föreläsare och komiker

Jesper fick sitt genombrott 1997 i tv-programmet Släng dig i brunnen. Han är känd för att vara mycket självutlämnande, och skämtar gärna om cerebral pares, CP, eftersom han själv har en CP-skada. 

Jesper Odelberg är allt möjligt: komiker, estradör och gisslare av samhällets och våra egna svagheter. När han vid någon obestämbar tidpunkt på åttio- och nittiotalet tog klivet in i artistvärlden blev han unik. Som rullstolsburen scenpersonlighet har han fått ta en hel del strid med allas våra fördomar om funktionshinder och rullstolar.

 Inspiration och nytt perspektiv. 
I sina inspirerande och uppskattade föreläsningar berättar han med ett smittande leende om mod, normalitet, motivation och en stark drivkraft att nå målen och förverkliga sina drömmar. 

Allvar och svårigheter blandas med humor och glädje i tvära kast. Du kan förvänta dig en mycket personlig föreläsning där Jesper använder många exempel från livet och vardagen för att förmedla sitt budskap. Men inte en människa lämnar salen utan att ha påverkats djupt. 

Hans föreläsningar handlar om resurser och möjligheter i livet. Och om inspiration. 

Jesper Odelberg

AMBASSADÖRERNA

-med uppdrag att öka kunskapen om att leva med funktionsnedsättning!

”Om någon hade lyssnat på min mamma när jag föddes kunde mina förutsättningar sett annorlunda ut”

”En novemberdag 2009 utsattes jag för en mycket olycklig händelse. Hur har mitt liv sett ut sedan dess och hur påverkar det mig idag?
Tro, hopp och kärlek efter ett mordförsök.”

Förutom Jesper Odelbergs föreläsning kommer vi även att få lyssna på två av ambassadörerna från Furuboda assistans som berättar om sina liv med funktionsnedsättning!

Det finns förstås mycket som är annorlunda när man lever med funktionsnedsättning jämfört med den som inte gör det. Men det mesta är som för alla andra. Ambassadörerna vill berätta om hur det kan vara att leva ett alldeles vanligt liv, fast med annorlunda förutsättningar.  

 

 

Ambassadör:
Per “Pax” Axensköld

ANMÄLAN

Det här eventet har redan ägt rum och det går därför inte längre att anmäla sig. Vill du få information om var och när nästa event äger rum? Se då till att följa Furuboda Assistans i våra sociala kanaler.

Vill du komma i kontakt med våra enhetschefer i Halland? Läs mer om Furuboda Assistans i Halland

Följ Furuboda Assistans på Facebook →

Följ Furuboda Assistans på Instagram →